Hvor skal familieferien gå hen? Her er 5 gode bud

Det kan være svært at vælge, hvor sommerferien med familien skal gå hen - ofte har vi forskellige ønsker til ferien, og jo ældre børnene bliver, jo flere meninger skal der tages i betragtning. Står I også foran at skulle planlægge årets sommerferie, og kan I ikke blive enige om, hvor I skal hen, så er I ikke alene. For mange familier er det en tilbagevendende diskussion, og for mange af os får den det ærgerlige resultat, at vi bare gør som vi plejer. 

Hvis du også gerne vil udover den problematik, så læs med herunder, hvor du får 5 gode bud på oplagte familieferie-destinationer - om ikke andet, så for inspirationens skyld. 

1. Dubai

Er I til luksus og all-inclusive, så er der mange muligheder i skønne Dubai. Der findes forskellige resorts i og omkring Dubai, og mange er særdeles børnevenlige. I Dubai er i så godt som sikre på godt vejr, og der er aldrig et kedeligt øjeblik.

I finder et kæmpe udvalg af både forlystelser, attraktioner og spændende udflugter, og her er noget for både unge og ældre. Der er masser af sjove ting at lave for børnene, og rig mulighed for at spise og drikke godt, shoppe og få nye indtryk for forældrene - Dubai har noget at byde på for alle i familien uanset alder og behov. 

2. Toscana 

Toscana i Italien er stedet at tage hen, hvis I søger naturoplevelser, sol, samvær og god mad. Skal sommerferien med familien handle om at være med hinanden i skønne omgivelser, der opfordrer til ro og afslapning? Så kan i med fordel vælge at tage til skønne Toscana

I Toscana møder i det lækre, Italienske køkken, varme og venlighed, og naturoplevelser for alle. Hvad end I søger at starte morgenen med en kop kaffe på naboens fortovscafé, eller I ønsker at være helt i ro i naturlige omgivelser, så kan I finde det i Toscana. Toscana kan byde på Italiensk storbyferie, såvel som på en hyttetur i bjergene, og alt efter temperament kan I designe jeres ferie som I ønsker det.

Toscana har mange muligheder for udflugter og oplevelser, og området er lige så kulturelt som det er historisk. Der er desuden et godt udvalg af aktiviteter for de små, og Toscana er derfor et skønt sted at tage på familieferie. 

3. Bergen

Bergen i Norge er for de, der søger naturoplevelsen først og fremmest. Bergen ligger smukt og idyllisk midt i en rå og barsk natur, der både giver udsigt og adgang til vand og bjerge.  

Er I naturmennesker, der kan lide at vandre og opleve Norges bjerge helt tæt på? Så er Bergen det oplagte valg. Bergen har meget historie og kultur, og der er selvfølgelig også andre oplevelser at få end vandreture og natursyn. I Bergen finder I et godt udvalg af gode spisesteder, aktiviteter for børn og hyggelige Bed & Breakfast's. Bergen er tæt på hjem, og alligevel så langt fra. Hvis jeres børn skal opleve den enorme forskel der er på den danske natur og vores norske nabos, så er Bergen det perfekte valg til årets familie-sommerferie. 

4. Wien 

Er I til storbyferie med børn, så er Wien det oplagte valg. Her finder I både en fantastisk zoologisk have, flere forlystelsesparker og et kæmpe udvalg af øvrige sjove aktiviteter, I kan lave med børn. Derudover tilgodeser Wien også familiens voksne med et væld af historiske såvel som kulturelle oplevelser, gode restauranter og en romantisk atmosfære. 

Wien er en skøn by, og et godt valg til en storbyferie for hele familien. En anden fordel ved Wien er, at I kan køre dertil, hvilket giver fleksibilitet i rejsen med børn. 

5. Barcelona 

Et andet godt bud på en storby, man kan tage til med børn, er Barcelona. Barcelona har rigtig meget at byde på, og her er noget for hele familien. 

Som én af de få storbyer i Europa, kan Barcelona byde på både by og strand, hvilket er et hit blandt børnefamilier. Derudover har Barcelona et af Europas største akvarier, en udendørs forlystelsespark og et hav af øvrige aktiviteter for både store og små. I Barcelona er i sikret sol og varme, gode spisesteder og gode oplevelser. Barcelona er derfor et ganske udmærket valg, når I vil på storbyferie med hele familien.

Menu
Top