Hvor skal familieferien gå hen i år? Her er 4 gode bud

Det er ikke altid lige nemt at bestemme sig for hvor turen skal gå hen, og hvis man har børn, som man gerne vil have med på ferie, så skal man også være sikker på, at der er noget at lave med dem. Det er vigtigt at børnene også føler sig velkomne på ferien, og også får en god oplevelse, som de vil være glade for i fremtiden. 

Det kan være at du står i den situation, at du skal planlægge den næste familieferie, men måske er du ikke helt sikker på hvor turen skal gå hen i år, og derfor leder du efter inspiration til turen, så kan du læse mere her. Her får du 4 forskellige feriesteder, som du kan lære mere om, og måske vælge som destination for den næste familieferie.

1. Gran Canaria, De Kanariske Øer, Spanien

Det første sted, som du kan kigge nærmere på, er Gran Canaria, som er den del af øgruppen De Kanariske Øer og en region i den sydligste del af Spanien. Gran Canaria har og fortsætter med at være blandt en af de mest populære feriesteder blandt familier. 

Dette er der mange forskellige grunde til, en af disse grunde er, at vejret er meget stabilt. Hvilket betyder at der er store chancer for sol, næsten alle dage. Dette betyder at du nemt kan tage dine børn med udenfor og opleve de flotte områder. Du kan tage familien med på stranden, hvor I kan nyde det gode vejr, spise en is, og nyde de flotte behagelige strande, hvor I også har muligheden for at dyppe jer i det helt fantastiske vand. 

Derudover har Gran Canaria også en zoologisk have, vandland og endda en forlystelsespark, hvilket giver dig og din familie forskellige muligheder for hvordan I kan bruge jeres dage sammen på ferien. Gran Canaria tilbyder jer en god oplevelse, og fantastiske minder sammen med familien.

2. Rom, Italien

Hvis du er i den situation, at du har nogle lidt ældre børn, som er mere interesserede i storbyen og opleve forskellige kulturer, og måske shoppe og have god mad, så kan Rom, Italien, være den helt perfekte feriedestination til din familieferie.

Rom er en gammel by, som har en helt utrolig og unik historie, og en kultur som nedstammer fra denne historie. Uanset hvor du befinder dig i Rom, så er der nye ting, som du og din familie kan opleve, og undersøge og lære om. Dette kan for eksempel være at tage på museum, hvor I kan lære en masse om den romerske historie, og se hvor langt de er kommet, og I kan se en masse utrolige arkæologiske fund. 

Derudover er Rom også en storby, hvilket også betyder at der er en masse steder, hvor du og din familie kan tage på en shoppetur, og opgradere garderoben eller finde en masse fede souvenirs, som I kan tage med hjem og huske turen. Derudover er der også en masse restauranter og cafeer, så I kan også nyde god mad, og bare have en hyggelig aften sammen.

3. Zakynthos, Grækenland

Hvis du leder efter en feriedestination som er børnevenlig, så er Zakynthos i Grækenland et helt fantastisk sted. 

Øen er kendt for sine lyse feriestrande, men specielt stranden Shipwreck Beach. Denne strand har fået navnet efter et gammelt skibsvrag, som kan findes ved denne strand. Du kan endda komme hen til dette skibsvrag med båd, så hvis du og din familie gerne vil se et skibsvrag i person, så er denne strand et helt fantastisk sted at besøge.

Derudover kan du også finde de blå grotter på denne ø, samt slottet St. Georg i Gremna. Disse to lokationer giver også mulighed for at få nogle helt unikke oplevelser, og se noget som man ikke kommer til at se hver dag. Zakynthos har ligesom alle andre græske steder, også en helt unik og fantastisk historie, som I kan dykke ned i og lære en masse nye og spændende ting sammen.

4. Coral Bay, Cypern

Hvis du leder efter et feriested, hvor du har mulighed for at dyrke vandsport, og nyde vandet på andre måder end bare at ligge på stranden og slappe af, så er Coral Bay på Cypern det helt rigtige sted for dig og din familie. Hvis I ikke selv har udstyret til at dyrke vandsport, eller bare ikke har muligheden for at medbringe det på ferien, så kan I leje udstyret på stranden, og rigtigt have sjovt i vandet med vandsport.

Derudover har Coral Bay også en nationalpark, hvor du og din familie kan nyde en naturskøn vandretur, og se en masse flotte omgivelser med unikke planter og dyr, som man ikke støder på i Danmark. 

Hvis du og din familie er interesseret i historie, og elsker at lære om kultur og historien omkring andre mennesker, så er oldtidsruinerne ‘Kongernes Grav’ også en helt fantastisk lokation at besøge. Dette giver et indblik i den helt unikke historie, som du kan finde på denne ø, og du kan lære en masse fra dette sted.

Menu
Top