Find Babysæt blandt 26+ produkter

blandt 26 babysæt
Udsalg - spar 13 % Højstol Bøg - hazy grey

Fundet hos Babysam.dk og 3 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - hazy grey

1.599 kr. 1849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Funktionel og stilfuld højstol
 • Justerbar i højde og dybde
 • Konstrueret med sikkerhed og komfort i tankerne
 • Egnet til børn fra 0-36 måneder
 • Kan holde til en voksen på op til 136 kg

Længere beskrivelse af Højstol Bøg - hazy grey:

Tripp Trapp® Højstol Hazy Grey er en stilfuld og funktionel højstol, der er designet af Peter Opsvik og lavet af bøgetræ. Den er ideel til at give dit barn en behagelig og sikker siddeposition ved spisebordet og kan justeres i både højden og dybden for at imødekomme dit barns individuelle behov.

Stolen er designet med tanke på sikkerhed og komfort og er konstrueret således, at der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen. For at sikre den bedste siddeposition, anbefales det at justere fodstøtten, således at dit barns knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned. For yderligere sikkerhed kan det anbefales at bruge Stokke® 5-punktssele.

Tripp Trapp® Højstol Hazy Grey kan holde til en voksen på op til 136 kg og er egnet til børn fra 0-36 måneder. Fra 0-6 måneder kan dit barn bruge stolen sammen med Tripp Trapp® Newborn Set, og fra 6-36 måneder kan det bruge stolen sammen med Tripp Trapp® Baby Set.

Det er vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at stolen holder sig i god stand og kan bruges i mange år. Med dens justerbare funktioner og holdbare design er Tripp Trapp® Højstol Hazy Grey et kvalitetsvalg for enhver forælder, der ønsker det bedste for deres barn.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 13 % Højstol Bøg - varm rød

Fundet hos Babysam.dk og 6 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - varm rød

1.599 kr. 1849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Højstol i bøgetræ af høj kvalitet
 • Kan tilpasses til barnets størrelse
 • Designet for optimal siddeposition
 • Kan bruges med tilbehør til forskellige aldre
 • Stilfuldt og funktionelt design

Længere beskrivelse af Højstol Bøg - varm rød:

Tripp Trapp® Højstol Warm Red er en højstol af høj kvalitet, som er designet af Peter Opsvik. Højstolen er lavet af bøgetræ og er designet til at kunne holde til en voksen på op til 136 kg. Højden og dybden på både sidde- og fodpladen kan justeres, så højstolen kan tilpasses dit barns størrelse og behov.

Tripp Trapp® Højstolen er designet således, at der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen. For bedste siddeposition, skal fodstøtten justeres således, at barnets knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned. For at albuevinklen er i en 90 graders position, anbefales det, at siddehøjden er ca. 72 to 76 cm.

Fra 0-6 måneder kan barnet bruge stolen sammen med Tripp Trapp® Newborn Set. Fra 6-36 måneder kan barnet bruge stolen sammen med Tripp Trapp® Baby Set. For yderligere sikkerhed kan det anbefales at bruge Stokke® 5-punktssele. Det er vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at højstolen holder sig i god stand.

Tripp Trapp® Højstol Warm Red er en stilfuld og funktionel højstol, der er ideel til ethvert hjem. Med sit smukke design og sine justerbare funktioner er det en højstol, der kan vokse med dit barn og tilpasses deres individuelle behov.

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Oak Anthracite

Fundet hos Babysam.dk og 2 andre - spar 399 kr.

Stokke Nomi Stol - Oak Anthracite

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Oak Anthracite:

Stokke® Nomi® højstolen er designet af Peter Opsviks med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Stokke® Nomi® er skabt ud fra en ambition om at lave verdens bedste højstol, både hvad angår ergonomi, funktion og design - også kan den vokse med barn...

Se hos billigste forhandler

Højstol Bøg - natur

Fundet hos Babysam.dk og 4 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - natur

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Højstol Bøg - natur:

Tripp Trapp® højstolen er designet af Peter Opsvik helt tilbage i 1972 og har været et fast møbel i mange hjem igennem tiden - måske har du som forældre siddet i én? Tripp Trapp®  højstolen er produceret i dyrket bøg, som er en stærk træsort, der gør produktet stabilt og holdbart, og sikrer en lang levetid. Højstolen løfter barnet op til spisebordet og skaber nærhed og fællesskab mellem barn og voksen, om det er spisetid eller hyggetid ved spisebordret. Det er let at tilpasse sidde- og fodplade i både højde og i dybden, i takt med at barnet vokser. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed, og støtte for både fødder og ryg. Den stabile fodplade giver dit barn sikkerhed og frihed til at bevæge sig på stolen, hvilket stimulerer barnets motoriske udvikling. Fuld fodstøtte sikrer desuden at barnets ben ikke kommer til at sove. Når stolen er justeret korrekt sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder. Med Tripp Trapp® højstolen kommer dit barn til at sidde med ved spisebordet og nyde måltiderne sammen med resten af familien.​ Det solide og holdbare design gør at Tripp Trapp® stolen kan anvendes som højstol og senere som en ekstra stol - når der er gæster, eller når der er brug for en skrivebordsstol, og med et klassisk look vil stolen aldrig gå af mode.  Ved tilkøb af Tripp Trapp® Newborn Set kan højstolen bruges allerede fra nyfødt, og derefter med Tripp Trapp® Babyset så er barnet med til bords lige fra begyndelsen.  Specifikationer på højstolen: Solidt og holdbart design, der vokser med barnet. Bringer barnet til spisebordet og tættere på familien. Sidde- og fodpladen kan justeres i højden og i dybden. Rengøres med en fugtig klud, tør gerne af med tør klud. Vandbaseret maling uden giftstoffer. Godkendt til at 136 kg. Mål: L: 48 B: 46 x H: 79 cm. Klassisk skandinavisk design af Peter Opsvik. Se manual her: Tripp Trapp lever op til og overgår de følgende standarder: EN 14988:2006 Høje barnestole. EU direktiv 2005/84/EC af 14. december 2005 (vedrørende phtalat indhold). ASTM F 404-07 Standard Forbruger Sikkerhedsspecifikationer for høje Stole. Öko-Tex standard 100 vedrørende ubehandlede tekstiler, halvfabrikata og færdige produkter i alle produktionsfasens led.

Se hos billigste forhandler

Babysæt - warm red

Fundet hos Babysam.dk og 2 andre - spar 1 kr.

Babysæt - warm red

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Babysæt - warm red:

Så er det spisetid og familien skal samles og det bliver her muligt med Tripp Trapp babysættet. Klik det nemt på din Tripp Trapp højstol og barnet kan sidde trygt og være med ved spisebordet. * Maksimal støtte * Frontbøje og rygstøtte * Nemt at rengøre Lækker siddekomfort Når barnet sidder i Tripp Trapp® højstolen er det vigtig med komfort og støtte, så det bliver behageligt når maden skal nydes. Babysættet giver dit barn bevægelsesfrihed og hjælper samtidig med at støtte godt rundt om barnet. Sættet består af frontbøjle og et ryglæn, og i starten anbefales det at bruge det samlet for at opnå den bedste støtte, men med tiden kan man bruge det hver for sig - det kan jo være rart med ryg støtte i længere tid. Hvis babysættet trænger til rengøring kan det vaskes i opvaskemaskinen, men kan også blot tørres af med en fugtig klud.  Babysættet passer til Tripp Trapp højstole produceret efter Maj 2003...

  Farve
 • Rød
Se hos billigste forhandler

Højstol Bøg - hvid

Fundet hos Babysam.dk og 4 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - hvid

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Lavet af holdbart bøgetræ
 • Justerbar i højde og dybde
 • Kan bære en voksen på 136 kg
 • Behagelig siddeposition med 90 graders knævinkel
 • Kan bruges fra 0-36 måneder med tilbehør

Længere beskrivelse af Højstol Bøg - hvid:

Tripp Trapp® højstolen i hvid er et stilfuldt og praktisk valg til dit barn. Den er designet af Peter Opsvik og er lavet af bøgetræ, som giver den en holdbar og smuk finish. Højstolen er designet til at justere sig i højden og i dybden, så den kan tilpasses dit barns størrelse og behov.

En af de unikke egenskaber ved Tripp Trapp® højstolen er dens evne til at holde til en voksen på op til 136 kg. Det betyder, at den kan bruges i mange år og endda af forskellige familiemedlemmer. Designet er også således, at der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen, hvilket giver en behagelig siddeposition.

For at opnå den bedste siddeposition, skal fodstøtten justeres, så barnets knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned. Siddehøjden anbefales at være omkring 72-76 cm, så albuevinklen er også i en 90 graders position.

Tripp Trapp® højstolen kan bruges fra 0-6 måneder sammen med Tripp Trapp® Newborn Set og fra 6-36 måneder sammen med Tripp Trapp® Baby Set. For yderligere sikkerhed anbefales det at bruge Stokke® 5-punktssele. Det er også vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at højstolen holder sig i god stand.

Samlet set er Tripp Trapp® højstolen i hvid et praktisk og smukt valg til dit barn, som kan justeres for at passe til dets behov og størrelse. Det er designet til at holde i mange år og kan bruges af forskellige familiemedlemmer.

  Farve
 • Hvid
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Natural Grey

Fundet hos Babysam.dk og 5 andre - spar 979 kr.

Stokke Nomi Stol - Natural Grey

1.849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Natural Grey:

Stokke® Nomi® højstolen er bygget op med en solid træstamme hvor det store kryds er stabile ben/fødder der sikre højstolen står godt placeret på gulvet, og står stabilt hvis barnet træder op på fodpladen. Højstolens lave vægt og dens åbne form gør det nem...

  Farve
 • Blå
 • Grå
 • Lyserød
Se hos billigste forhandler

Tripp Trapp® Baby Set Natur

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Tripp Trapp® Baby Set Natur

399,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tripp Trapp® Baby Set Natur:

Fra 6-36 mdr Giver en godside- og rygstøtte, hvilket medvirker til, at barnet lærer at sidde selv Kan monteres uden brug af værktøj Designet af Peter Opsvik Integreret skridtsele 40 x 15 x 25 cm Husk at følge vaske- og brugsanvisningen...

Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Black/Black

Fundet hos Babysam.dk og 41 andre - spar 1.330 kr.

Stokke Nomi Stol - Black/Black

1.699 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Black/Black:

Nomi Stol inkl. Newborn set Nomi Stol Når barnet selv kan kravle op og ned, tages Nomi Mini af. Sæde og fodplade justeres trinløst i takt med, at barnet vokser. Stammens form sikrer, at dybden på sæde og fodplade automatisk tilpasses. Den åbne konstruktio...

  Farve
 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Lyserød
 • Marineblå
 • Sort
 • Materiale
 • Plastik
 • PVC
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Natural Navy

Fundet hos Babysam.dk og 3 andre - spar 400 kr.

Stokke Nomi Stol - Natural Navy

1.849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Natural Navy:

Nomi Highchair Når barnet selv kan kravle op og ned, tages Nomi Mini af. Sæde og fodplade justeres trinløst i takt med, at barnet vokser. Stammens form sikrer, at dybden på sæde og fodplade automatisk tilpasses. Den åbne konstruktion inspirerer til fri be...

  Farve
 • Marineblå
Se hos billigste forhandler

Højstol Eg - natur

Fundet hos Babysam.dk og 2 andre - spar 301 kr.

Højstol Eg - natur

1.799 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Højstol Eg - natur:

Tripp Trapp® højstolen er designet af Peter Opsvik helt tilbage i 1972 og har været et fast møbel i mange hjem igennem tiden - måske har du som forældre siddet i én? Tripp Trapp®  højstolen er produceret i dyrket eg, som er en stærk træsort, der gør produktet stabilt og holdbart, og sikrer en lang levetid. Egetræskollektionen er behandlet med en mat lak, der fremhæver træets kvalitet og look. Den fremtræder forskelligt alt efter, hvilken del af egetræet, stoledelen er lavet af. Det betyder, at du vil eje en stol med et individuelt look, som er helt unikt ligesom dig og dit barn. Højstolen løfter barnet op til spisebordet og skaber nærhed og fællesskab mellem barn og voksen, om det er spisetid eller hyggetid ved spisebordret. Det er let at tilpasse sidde- og fodplade i både højde og i dybden, i takt med at barnet vokser. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed, og støtte for både fødder og ryg. Den stabile fodplade giver dit barn sikkerhed og frihed til at bevæge sig på stolen, hvilket stimulerer barnets motoriske udvikling. Fuld fodstøtte sikrer desuden at barnets ben ikke kommer til at sove. Når stolen er justeret korrekt sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder. Med Tripp Trapp® højstolen kommer dit barn til at sidde med ved spisebordet og nyde måltiderne sammen med resten af familien.​ Det solide og holdbare design gør at Tripp Trapp® stolen kan anvendes som højstol og senere som en ekstra stol - når der er gæster, eller når der er brug for en skrivebordsstol, og med et klassisk look vil stolen aldrig gå af mode.  Ved tilkøb af Tripp Trapp® Newborn Set kan højstolen bruges allerede fra nyfødt, og derefter med Tripp Trapp® Babyset så er barnet med til bords lige fra begyndelsen.  Specifikationer på højstolen: Solidt og holdbart design, der vokser med barnet. Bringer barnet til spisebordet og tættere på familien. Sidde- og fodpladen kan justeres i højden og i dybden. Rengøres med en fugtig klud, tør gerne af med tør klud. Vandbaseret maling uden giftstoffer. Godkendt til at 136 kg. Mål: L: 48 B: 46 x H: 79 cm. Klassisk skandinavisk design af Peter Opsvik. Se manual her: Tripp Trapp lever op til og overgår de følgende standarder: EN 14988:2006 Høje barnestole. EU direktiv 2005/84/EC af 14. december 2005 (vedrørende phtalat indhold). ASTM F 404-07 Standard Forbruger Sikkerhedsspecifikationer for høje Stole. Öko-Tex standard 100 vedrørende ubehandlede tekstiler, halvfabrikata og færdige produkter i alle produktionsfasens led.

Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Natural White

Fundet hos Babysam.dk og 9 andre - spar 979 kr.

Stokke Nomi Stol - Natural White

1.849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Natural White:

Stokke® Nomi® højstolen er designet af Peter Opsviks med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Stokke® Nomi® er skabt ud fra en ambition om at lave verdens bedste højstol, både hvad angår ergonomi, funktion og design - også kan den vokse med barnet.  * Trinløs justering af sæde og fodplade * Optimal ryg- og armstøtte  * Stilrent design Børn i bevægelse Om det er spisetid eller hyggetid ved bordet så kan det ikke undgås at barnet bevæger sig og måske har svært ved at sidde stille? Derfor skal en god stol give støtte og frihed til bevægelse, både når barnet sidder ved bordet og når det kravler op og ned af stolen. Stokke® Nomi® højstolen vokser i takt med barnet, og højden på sædet og fodpladen reguleres trinløst - helt uden brug af værktøj, og dybden tilpasses automatisk når højden reguleres. Formen, størrelse og struktur på både sædet og fodpladen giver en sikker indstigning og sikkert fodfæste, og duppen på fodpladen er med til at stimulere barnet og giver urolige fødder et sted at holde "frikvarter". Rygstøtten på højstolen er udformet for optimal ryg- og armstøtte - alt dette samlet er man sikker på barnet sidder behageligt og i korrekt ergonomisk siddeposition.  Lige det ekstra Stokke® Nomi® højstolen er bygget op med en solid træstamme hvor det store kryds er stabile ben/fødder der sikre højstolen står godt placeret på gulvet, og står stabilt hvis barnet træder op på fodpladen. Stokke® Nomi® højstolens lave vægt og dens åbne form gør det nemt for dit barn at bevæge sig op og ned fra stolen, samt at skubbe den ud og ind fra bordet og med anti tilt hjul siddende under fødderne reduceres risikoen for at højstolen vælter bagover hvis barnet skubber fra på bordret. Højsolen vejer under 5 kg. og er derfor nem at tage med sig rundt i huset - måske barnet skal være med mens der laves mad? Men man kan også hænge højstolen op på bordkanten hvis der trænges til rengøring! Overfladerne er modstandsdygtige og lette at rengøre med en fugtig klud.  Hvis man vil bruge højstolen fra nyfødt kan der tilkøbes Babyset som består af en skal og lækker pude for bedre komfort. Derefter kan der tilkøbes bøjle så barnet for støtte når de begynder at sidde. Specifikationer: Ergonomisk sideposition Justering af sæde og fodplade Stimulering af fødderne på duppen Optimal rygstøtte Stabilitet i de solide "fødder" Anti hjul for at reducere risikoen i den vælter Vinder af Product Safety Silver Award 2019 af Europa-Kommissionen Maksbelastning: 150 kg.  Sædehøjde: 52-58 cm. Fodstøtten: 9-50 cm. Mål fra gulv til rygstøttens top: H: 83,5 cm. Ryglæn, sæde, fodstøtte og fodstøtte: Polypropylen Eg/bøgefiner stamme (ben)...

  Farve
 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Lyserød
Se hos billigste forhandler

Højstol bøg - glacier green

Fundet hos Babysam.dk og 3 andre - spar 1.249 kr.

Højstol bøg - glacier green

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Højstol bøg - glacier green:

Tripp Trapp® højstolen er designet af Peter Opsvik helt tilbage i 1972 og har været et fast møbel i mange hjem igennem tiden - måske har du som forældre siddet i én? Tripp Trapp®  højstolen er produceret i dyrket bøg, som er en stærk træsort, der gør produktet stabilt og holdbart, og sikrer en lang levetid. Højstolen løfter barnet op til spisebordet og skaber nærhed og fællesskab mellem barn og voksen, om det er spisetid eller hyggetid ved spisebordret. Det er let at tilpasse sidde- og fodplade i både højde og i dybden, i takt med at barnet vokser. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed, og støtte for både fødder og ryg. Den stabile fodplade giver dit barn sikkerhed og frihed til at bevæge sig på stolen, hvilket stimulerer barnets motoriske udvikling. Fuld fodstøtte sikrer desuden at barnets ben ikke kommer til at sove. Når stolen er justeret korrekt sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder. Med Tripp Trapp® højstolen kommer dit barn til at sidde med ved spisebordet og nyde måltiderne sammen med resten af familien.​ Det solide og holdbare design gør at Tripp Trapp® stolen kan anvendes som højstol og senere som en ekstra stol - når der er gæster, eller når der er brug for en skrivebordsstol, og med et klassisk look vil stolen aldrig gå af mode.  Ved tilkøb af Tripp Trapp® Newborn Set kan højstolen bruges allerede fra nyfødt, og derefter med Tripp Trapp® Babyset så er barnet med til bords lige fra begyndelsen.  Specifikationer på højstolen: Solidt og holdbart design, der vokser med barnet. Bringer barnet til spisebordet og tættere på familien. Sidde- og fodpladen kan justeres i højden og i dybden. Rengøres med en fugtig klud, tør gerne af med tør klud. Vandbaseret maling uden giftstoffer. Godkendt til at 136 kg. Mål: L: 48 B: 46 x H: 79 cm. Klassisk skandinavisk design af Peter Opsvik. Se manual her: Tripp Trapp lever op til og overgår de følgende standarder: EN 14988:2006 Høje barnestole. EU direktiv 2005/84/EC af 14. december 2005 (vedrørende phtalat indhold). ASTM F 404-07 Standard Forbruger Sikkerhedsspecifikationer for høje Stole. Öko-Tex standard 100 vedrørende ubehandlede tekstiler, halvfabrikata og færdige produkter i alle produktionsfasens led.

  Farve
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Højstol Bøg - sort

Fundet hos Babysam.dk og 6 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - sort

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Justerbar i højde og dybde
 • Lavet af holdbart bøgetræ
 • Kan bære op til 136 kg
 • Optimal siddeposition for barnet
 • Kan bruges fra 0-36 måneder

Længere beskrivelse af Højstol Bøg - sort:

Tripp Trapp® Højstol Black er en højstol af høj kvalitet, designet af Peter Opsvik og lavet af bøgetræ. Den er designet til at kunne justeres i både højden og dybden, så den kan tilpasses dit barns størrelse og behov. Højstolen kan holde til en voksen på op til 136 kg, hvilket gør den både holdbar og stabil.

Tripp Trapp® Højstol Black er designet med henblik på at sikre den bedst mulige siddeposition for dit barn. Der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen, og for at sikre den bedste siddeposition, skal fodstøtten justeres således, at barnets knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned. For at sikre, at albuevinklen også er i en 90 graders position, anbefales det, at siddehøjden er ca. 72 til 76 cm.

Tripp Trapp® Højstol Black kan bruges af børn fra 0-6 måneder i kombination med Tripp Trapp® Newborn Set og fra 6-36 måneder i kombination med Tripp Trapp® Baby Set. For yderligere sikkerhed kan det anbefales at bruge Stokke® 5-punktssele.

Det er vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at højstolen holder sig pæn og funktionel i mange år fremover. Tripp Trapp® Højstol Black er et godt valg, hvis du ønsker en højstol af høj kvalitet, der kan justeres og tilpasses dit barns behov, og som samtidig er holdbar og stabil.

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Tripp Trapp® Højstol Fjord Blue

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Tripp Trapp® Højstol Fjord Blue

1.849,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tripp Trapp® Højstol Fjord Blue:

Sidde- og fodpladen kan justeres i højden og i dybden Designet af Peter Opsvik Bøgetræ Kanholde til en voksen på op til 136kg Designet således at der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen For bedste sidde...

  Farve
 • Blå
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Natural Anthracite

Fundet hos Babysam.dk og 3 andre - spar 400 kr.

Stokke Nomi Stol - Natural Anthracite

1.849 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Natural Anthracite:

Nomi Highchair Når barnet selv kan kravle op og ned, tages Nomi Mini af. Sæde og fodplade justeres trinløst i takt med, at barnet vokser. Stammens form sikrer, at dybden på sæde og fodplade automatisk tilpasses. Den åbne konstruktion inspirerer til fri be...

Se hos billigste forhandler

Tripp Trapp® Baby Set Storm Grey

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Tripp Trapp® Baby Set Storm Grey

399,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tripp Trapp® Baby Set Storm Grey:

Fra 6-36 mdr Giver en godside- og rygstøtte, hvilket medvirker til, at barnet lærer at sidde selv Kan monteres uden brug af værktøj Designet af Peter Opsvik Integreret skridtsele 40 x 15 x 25 cm Husk at følge vaske- og brugsanvisningen...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Oak Navy

Fundet hos Babysam.dk og 2 andre - spar 399 kr.

Stokke Nomi Stol - Oak Navy

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Oak Navy:

Stokke® Nomi® højstolen er designet af Peter Opsviks med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Stokke® Nomi® er skabt ud fra en ambition om at lave verdens bedste højstol, både hvad angår ergonomi, funktion og design - også kan den vokse med barn...

  Farve
 • Marineblå
Se hos billigste forhandler

Højstol bøg - whitewash

Fundet hos Babysam.dk og 4 andre - spar 1.249 kr.

Højstol bøg - whitewash

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Fremstillet af bøgetræ
 • Justerbar sidde- og fodplade
 • Optimal siddeposition for barnet
 • Kan anvendes fra 0-36 måneder
 • Robust og kan holde til 136 kg

Længere beskrivelse af Højstol bøg - whitewash:

Tripp Trapp® Højstol Whitewash er en stilfuld og funktionel højstol, designet af Peter Opsvik. Højstolen er fremstillet af bøgetræ og er velegnet til børn i alle aldre. Den har en justerbar sidde- og fodplade, der kan justeres i højden og dybden, så stolen kan tilpasses barnets størrelse og behov.

Tripp Trapp® Højstol Whitewash er designet med henblik på at give barnet den bedste siddeposition. Der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen, og for at albuevinklen er i en 90 graders position, anbefales det, at siddehøjden er ca. 72 to 76 cm. Fodstøtten kan justeres, så barnets knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned.

Højstolen kan anvendes fra 0-6 måneder sammen med Tripp Trapp® Newborn Set, og fra 6-36 måneder sammen med Tripp Trapp® Baby Set. For yderligere sikkerhed kan det anbefales at bruge Stokke® 5-punktssele.

Tripp Trapp® Højstol Whitewash er robust og kan holde til en voksen på op til 136 kg. Det er vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at højstolen holder sig pæn og funktionel i mange år.

Se hos billigste forhandler

Højstol Bøg - storm grå

Fundet hos Babysam.dk og 4 andre - spar 1.249 kr.

Højstol Bøg - storm grå

1.599 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Høj kvalitet og lang holdbarhed
 • Justerbare sidde- og fodplader
 • Designet til optimal siddeposition
 • Kan bruges fra 0-36 måneder
 • Velegnet til voksne op til 136 kg

Længere beskrivelse af Højstol Bøg - storm grå:

Tripp Trapp® Højstol Storm Grey er en højstol af høj kvalitet, designet af den anerkendte designer Peter Opsvik. Højstolen er lavet af bøgetræ og er designet til at vare i lang tid. Sidde- og fodpladen kan justeres i højden og i dybden, så højstolen kan tilpasses dit barns behov i takt med at det vokser.

Tripp Trapp® Højstol Storm Grey er designet således, at der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen. For bedste siddeposition skal fodstøtten justeres således, at barnets knæ er i en 90 graders position, når det sidder ned. For at albuevinklen er i en 90 graders position, anbefales det, at siddehøjden er ca. 72 to 76 cm.

Højstolen kan bruges fra 0-6 måneder sammen med Tripp Trapp® Newborn Set og fra 6-36 måneder sammen med Tripp Trapp® Baby Set. For yderligere sikkerhed kan det anbefales at bruge Stokke® 5-punktssele. Det er vigtigt at følge vaske- og brugsanvisningen for at sikre, at højstolen holder sig smuk og holdbar i mange år fremover.

Tripp Trapp® Højstol Storm Grey kan holde til en voksen på op til 136 kg, så den er også velegnet til brug af voksne. Med dens klassiske design og justerbare funktioner er Tripp Trapp® Højstol Storm Grey det perfekte valg for den moderne familie, der ønsker en højstol, der kan vokse med deres barn.

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Oak Black

Fundet hos Babysam.dk og 2 andre - spar 399 kr.

Stokke Nomi Stol - Oak Black

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Oak Black:

Stokke® Nomi® højstolen er designet af Peter Opsviks med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Stokke® Nomi® er skabt ud fra en ambition om at lave verdens bedste højstol, både hvad angår ergonomi, funktion og design - også kan den vokse med barn...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Tripp Trapp® Baby Set - Glacier Green

Fundet hos KÆRE BØRN - Alt til dit barn

Tripp Trapp® Baby Set - Glacier Green

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tripp Trapp® Baby Set - Glacier Green:

Stokke® Tripp Trapp® Baby Set Stokke® Tripp Trapp® Baby Set, når dit barn er ca. 6 måneder, er ryg og rygrad tilstrækkelig udviklede til, så kan barnet holde sit hoved og begynde at sidde op. Så er det på tide at udskifte Tripp Trapp® Newborn Set med...

  Farve
 • Grøn
Se hos billigste forhandler

Babysæt - sort

Fundet hos Babysam.dk

Babysæt - sort

399 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Babysæt - sort:

Så er det spisetid og familien skal samles og det bliver her muligt med Tripp Trapp babysættet. Klik det nemt på din Tripp Trapp højstol og barnet kan sidde trygt og være med ved spisebordet. * Maksimal støtte * Frontbøje og rygstøtte * Nemt at rengø...

  Farve
 • Sort
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - walnut grey

Fundet hos Babysam.dk og 4 andre - spar 399 kr.

Stokke Nomi Stol - walnut grey

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - walnut grey:

Stokke® Nomi® højstolen er designet af Peter Opsviks med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Stokke® Nomi® er skabt ud fra en ambition om at lave verdens bedste højstol, både hvad angår ergonomi, funktion og design - også kan den vokse med barnet.  * Trinløs justering af sæde og fodplade * Optimal ryg- og armstøtte  * Stilrent design Børn i bevægelse Om det er spisetid eller hyggetid ved bordet så kan det ikke undgås at barnet bevæger sig og måske har svært ved at sidde stille? Derfor skal en god stol give støtte og frihed til bevægelse, både når barnet sidder ved bordet og når det kravler op og ned af stolen. Stokke® Nomi® højstolen vokser i takt med barnet, og højden på sædet og fodpladen reguleres trinløst - helt uden brug af værktøj, og dybden tilpasses automatisk når højden reguleres. Formen, størrelse og struktur på både sædet og fodpladen giver en sikker indstigning og sikkert fodfæste, og duppen på fodpladen er med til at stimulere barnet og giver urolige fødder et sted at holde "frikvarter". Rygstøtten på højstolen er udformet for optimal ryg- og armstøtte - alt dette samlet er man sikker på barnet sidder behageligt og i korrekt ergonomisk siddeposition.  Lige det ekstra Stokke® Nomi® højstolen er bygget op med en solid træstamme hvor det store kryds er stabile ben/fødder der sikre højstolen står godt placeret på gulvet, og står stabilt hvis barnet træder op på fodpladen. Stokke® Nomi® højstolens lave vægt og dens åbne form gør det nemt for dit barn at bevæge sig op og ned fra stolen, samt at skubbe den ud og ind fra bordet og med anti tilt hjul siddende under fødderne reduceres risikoen for at højstolen vælter bagover hvis barnet skubber fra på bordret. Højsolen vejer under 5 kg. og er derfor nem at tage med sig rundt i huset - måske barnet skal være med mens der laves mad? Men man kan også hænge højstolen op på bordkanten hvis der trænges til rengøring! Overfladerne er modstandsdygtige og lette at rengøre med en fugtig klud.  Hvis man vil bruge højstolen fra nyfødt kan der tilkøbes Babyset som består af en skal og lækker pude for bedre komfort. Derefter kan der tilkøbes bøjle så barnet for støtte når de begynder at sidde. Specifikationer: Ergonomisk sideposition Justering af sæde og fodplade Stimulering af fødderne på duppen Optimal rygstøtte Stabilitet i de solide "fødder" Anti hjul for at reducere risikoen i den vælter Vinder af Product Safety Silver Award 2019 af Europa-Kommissionen Maksbelastning: 150 kg.  Sædehøjde: 52-58 cm. Fodstøtten: 9-50 cm. Mål fra gulv til rygstøttens top: H: 83,5 cm. Ryglæn, sæde, fodstøtte og fodstøtte: Polypropylen Valnød træ stamme (ben)...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Stokke Nomi Stol - Walnut White

Fundet hos Babysam.dk og 13 andre - spar 1.180 kr.

Stokke Nomi Stol - Walnut White

2.099 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke Nomi Stol - Walnut White:

Nomi Stol Valnød inkl. Newborn set Nomi Stol Valnød Når barnet selv kan kravle op og ned, tages Nomi Mini af. Sæde og fodplade justeres trinløst i takt med, at barnet vokser. Stammens form sikrer, at dybden på sæde og fodplade automatisk tilpasses. Den åb...

  Farve
 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Lyserød
 • Sort
 • Materiale
 • Plastik
 • PVC
Se hos billigste forhandler

Stokke® Nomi® Stol Eg Grey

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Stokke® Nomi® Stol Eg Grey

2.099,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Stokke® Nomi® Stol Eg Grey:

Stamme: bøg. Ydre lag: eg Ryglæn, sæde og fodstøtte: polypoprylen Højde: 83,5 cm Stammen bruges fra fødsel og gennem hele livet (Newborn- eller babyindsatskøbes separat) op til 150 kg Stabil fodstøtte, der giver barnet god komfort Med anti-vippehjul Desig...

  Farve
 • Grå
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top