Bedste Høie of Scandinavia Babydyne - se top 2

blandt 2 babydyner
Udsalg - spar 33 % Babydyne - Høie - Hygea

Fundet hos Coop.dk Shopping og 1 andre - spar 99 kr.

Babydyne - Høie - Hygea

299,95 kr. 449 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Babydyne - Høie - Hygea:

Hvis du gerne vil undgå at din babys dyne bliver samlingssted for tusindvis af husstøvmider, og hvis du samtidig ønsker det bedste til din baby, så læs mere her... Den eneste babydyne i verden, lavet af fiber til børn, som er godkendt og anbefales af Asthma Allergy Nordic ( de danske, svenske og norske allergi/astma patientforeninger). Dynen er så ren som den kan blive og er fri for stoffer der kan fremkalde allergi eller eksem - herunder farvestoffer, formaldehyd, kemikalierester, pesticider, konserveringsmidler, tungmetaller som kviksølv og nikkel, klorerende benzener, ftalater, flammehæmmende imprægneringer og mange, mange andre ting. Dynens betræk er så fint vævet at husstøvmider ikke kan trænge igennem betrækket.  160 gram fiber af den bedste kvalitet. Stoffet og firkantet stivelse i babydynen får det til at føles let og drapere godt rundt om kroppen.  Fiber er et godt valg: ✔ Hvis der er mistanke om allergi overfor dun eller fjer ✔ Hvis man ønsker et mere prisvenligt produkt (fremfor dun) ✔ Hvis man ønsker en robust dyne, der kan tåle at blive vasket ofte og som samtidig er nem at vedligeholde (husk husstøvmiderne dør ved 60 grader og ikke ec. 40) Læs mere under de enkelte faner.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 28 % Baby dyne - Høie Hygea fiberdyne - 70x100 cm  -  Helårs babydyne  -  Anbefalet og godkendt af Asthma Allergy Nordic
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Baby dyne - Høie Hygea fiberdyne - 70x100 cm - Helårs babydyne - Anbefalet og godkendt af Asthma Allergy Nordic:

Fiberdyne Høie HygeaBabydyne - Norsk KvalitetAsthma Allergy Nordic godkendt...

    Size
  • 70 x 100
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top