I tvivl om hvilken julekalender dit barn skal have i år? Her er nogle sikre bud

Mangler du noget inspiration til, hvilke julekalendere der skal købes i år, så kan du se med her, og se hvilke sjove, finurlige og smagfulde julekalendere, du kan glæde dine børn med. En julekalender for de små børn er ofte til stor glæde og fornøjelse dagligt i 24 dage i december. Det er en form for nedtælling i børnehøjde til et af årets helt store højdepunkter, nemlig juleaften. 

Ofte får børnene flere julekalendere, da bedsteforældre også gerne vil være gavmilde i julemåneden. Derfor kan du med fordel købe julekalendere, hvori der er små overraskelser i form af legetøj, som børnene kan samle og lege med. Det behøver nemlig ikke kun at være chokolader, som giver magisk julelys i børnenes øjne. 

Julekalendere til små børn

Det er vist ingen hemmelighed, at de små børn mellem 1-4 år er helt vilde med både Gurli Gris og Paw Patrol. Nu kan børnene få julekalendere med deres største idoler, som de kender fra de populære tegnefilm. Du går i hvert fald ikke helt galt i byen med både de søde vovser og de sjove grise, som dagligt får de små børn til at skraldgrine. Her er der flere forskellige valgmuligheder i forhold til, hvad der skal være inde bag lågerne. Man kan blandt andet vælge enten chokolade, små bøger eller figurer, som barnet kan samle på. 

Julekalendere med legetøj og bøger

Synes du, at julen byder på lige lovligt mange søde sager til børnene, så kan du få nogle smarte og flotte julekalendere, som indeholder legetøj eller små bøger med børnenes yndlings motiver. Her kan blandt andet nævnes den nostalgiske Disney Kalender, som er en samling af alle de store klassikere fra Disneys verden. Her kan I altså hver dag læse en ny lille godnathistorie, som både store og små vil elske. Der findes også en fin adventskalender i Disney udgave, som særligt de større børn vil få stor fornøjelse af.

En anden nostalgisk klassiker, som særligt de store børn elsker at lege og bygge med, er Playmobil. Der findes flere forskellige udgaver, hvor man dag for dag får en ny lille ting til samlingen. Her kan man vælge om temaet enten skal være Asterix og Obelix, legetøjsbutik eller et western-tema.  

Spar tid i julen

Du kan spare meget tid på at købe en samlet julekalender med legetøj i, i stedet for selv at skulle ud og købe 24 små gaver per barn, og tilmed stå for indpakningen af alle disse. Så er der dét ekstra tid at kunne hygge med børnene, hvor I sammen kan julebage, se julekalender eller holde klippeklistredag med æbleskiver. Julen handler om tid til hinanden uden for meget stress og jag. Det er derfor med at gøre det nemt for sig selv, hvor det er muligt. Så er julefreden og juleglæden reddet. 

Hos julekalendertilboern.dk kan du se det store udvalg af de mange forskellige julekalendere. Der er en stor oversigt over julekalendre til børn i alle aldre og der noget for enhver smag. Derinde kan du ligeledes finde adventskalendere, som indeholder fire lidt større gaver. Disse er ofte mere populære hos de større børn, som hver søndag kan åbne en flot pakke.

Julekalendere til piger

Ønsker du at glæde en lille pige med en julekalender med 24 forskellige fine overraskelser, så er Frost julekalenderen en god mulighed. Her vil der være både stor glæde og spænding hver dag i december, helt frem til juleaften. Inde bag lågerne vil der blandt andet være puslespil, nøgleringe og ting til penalhuset.

Er din lille pige helt vild med dukker, så er en Barbie julekalender et perfekt valg. Her er der nemlig både en Barbie dukke med samt 24 overraskelser med forskelligt barbie-tilbehør. Så kan Barbie dukken løbende få nyt tøj igennem december måned samt andre fine accessories. En julekalender, som byder op til mange timers sjov og leg. 

Julekalendere til drenge

Mange store drenge elsker at spille computerspil samt at leve sig ind i en anden verden igennem skærmen. Her er der to store klassikere som de fleste drenge kender og elsker at spille. Minecraft og Roblox - Disse kan nu fås i julekalenderudgave, og indeholder blandt andet små figurer, hvor man kan mixe og matche forskelligt tilbehør.

Julekalendere med slik og andre lækre sager

Har du endnu ikke prøvet de saftige vingummier fra Wally and Whiz, så er dette en oplagt mulighed for at smage nogle luksuriøse vingummier, som med sin lækre konsistens og frugtfyldte smag er en fryd for dine smagsløg. Disse kan fås i forskellige udgaver alt efter hvor mange, julekalenderen er til. Man kan nemlig få en stor familieudgave, så alle i huset har mulighed for at få en lækker lille vingummibid i december måned.

Kender du én, der bare er helt vild med popcorn, og som vil blive ellevild med at smage forskellige små gourmet popcorn, så vil julekalenderen fra Joe & Seph’s helt sikkert falde i god smag. Her kan man prøve popcorn, som smager af blandt andet saltkaramel, tiramisu og cheesecake. Det er en anderledes og sjov julekalender, som vil sætte mange smil på læben. 

Julekalendere til de voksne

Når det nu er jul, skal de voksne da heller ikke snydes for at nyde en julekalender med nogle lækre små fristelser. Her kan man for eksempel få en velsmagende Baileys julekalender, som indeholder 24 små chokolader med Bailey fyld. Så har du en lækker lille snack til eftermiddagskaffen. 

En julekalender er ligeledes en god gave at give til en du har kær, eller en du gerne vil sende en ekstra kærlig hilsen til i den søde juletid. Julen handler om at glæde hinanden, og med en julekalender vil du ikke blot glæde én gang, men derimod vil du være i en andens tanker hele julen igennem.

En god julekalender at give i gave, er de lækre små Summerbird chokolader, hvor hver bid smager som englene synger. 

Lav din egen julekalender

Ønsker du derimod at lave din egen julekalender til dit barn eller en du har kær, så kan du hos julekalendertilboern.dk købe selve æsken, hvor der er 24 låger. Så kan du selv putte små veludvalgte overraskelser i. En personlig og unik julekalender som er lavet lige fra hjertet og med stor kærlighed. 

Husk nu, at det selvfølgelig også er helt okay at forkæle sig selv med en flot julekalender. Der findes noget for enhver smag og stil, så det er bare med at gå på opdagelse i det store udvalg af diverse lækkerier. Her er der tilmed garanti for at der bliver skabt lidt ekstra mundvand, når du tjekker de mange smagfulde julekalendere ud. 

Ikke blot er der noget for enhver smag, så er der også noget i enhver prisklasse. Du kan altså både finde billige julekalendere, som ikke koster mange håndører, og så er der ligeledes de store luksuriøse julekalendere, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derimellem er der et hav af gode julekalendere til en overkommelig pris.

Menu
Top