Bedste Affenzahn Børnehavetaske - se top 18

blandt 18 børnehavetaske
Udsalg - spar 24 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Haj

Fundet hos Mammashop.dk og 3 andre - spar 125 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Haj

374,96 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en sød haj
 • Lavet af 100% PET-materiale
 • Bløde justerbare skulderstropper
 • Vand- og smudsafvisende
 • Reflekser på forsiden og skulderstropperne

Længere beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Haj:

Affenzahn Børnehavetaske Stor Ven Haj er en fantastisk taske til børn i alderen 1-3 år, der skal starte i vuggestue eller børnehave. Tasken er formet som en sød haj med flotte detaljer og er lavet af 100% PET-materiale, hvoraf 50% er genanvendte PET-flasker, hvilket gør den miljøvenlig.

Tasken har en volumen på ca. 8 liter og vejer ca. 380 g, hvilket gør den nem for de små børn at bære. Derudover har tasken bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen for ekstra komfort, når børnene bærer den. Der er også en justerbar rem, som kan spændes over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

En sjov funktion ved tasken er, at tungen kan trækkes ud, og der er en navnelabel på indersiden, så det er nemt at identificere tasken, hvis den skulle blive væk. Dette er også en god måde for børnene at øve deres finmotorik.

Tasken er vand- og smudsafvisende og har reflekser på forsiden og skulderstropperne, hvilket gør den synlig i mørke. Affenzahn Børnehavetaske Stor Ven Haj er en fantastisk taske, der kombinerer sjov og funktionelt design med miljøvenlige materialer.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Blæksprutte

Fundet hos Mammashop.dk og 2 andre - spar 175 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Blæksprutte

324,35 kr. 499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Blæksprutte:

Super smart og lækker taske til børnehaven. Denne er formet som den sødeste blæksprutte med smarte detaljer. Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er god at gå med. Der er enjusterbar remtil at spænde over brystet, så s...

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Affenzahn Børnehavetaske Large Hest

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large Hest

374,96 kr. 499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en sød hest
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Navnelabel og små lommer
 • Øv finmotorik med velcro-hove
 • Genanvendt materiale og reflekser

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Hest:

Affenzahn Børnehavetaske Large Hest er en fantastisk taske til børnehaven, som er formet som en sød hest med smarte detaljer. Tasken er udstyret med bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, hvilket gør den behagelig at gå med. Der er en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal. Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting. Tungen på tasken kan trækkes ud, og der er en navnelabel, som gør det nemt at identificere tasken.

En sjov detalje ved tasken er, at børnene kan placere hovene forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde at øve deres finmotorik på. Tasken er produceret af 100% PET-materiale, som er genanvendt materiale og er lavet af 6 genanvendte PET-flasker. Affenzahn Børnehavetaske Large Hest måler 31 x 20 x 12 cm og vejer ca. 420 g. Tasken har en volumen på ca. 8 liter og er egnet til børn i alderen 3-5 år. Tasken er vand- og smudsafvisende og har reflekser, som gør børnene mere synlige i trafikken. Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Hest en fin og lækker børnehavetaske, der er perfekt til den lille børnehavegænger.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Affenzahn Børnehavetaske Large Black Polly Penguin

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large Black Polly Penguin

374,96 kr. 499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Miljøvenligt materiale lavet af PET-flasker
 • Polstret ryg og justerbare skulderstropper
 • Justerbar rem for ekstra bærekomfort
 • Rummelig med små lommer og navnelabel
 • Vand- og smudsafvisende med reflekser

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Black Polly Penguin:

Affenzahn Børnehavetaske Large Black Polly Penguin er en fantastisk børnehavetaske, der er perfekt til den lille pingvin-elsker. Tasken er lavet af genanvendt materiale, der er produceret af seks PET-flasker, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.

Tasken er godt polstret i ryggen og har bløde, justerbare skulderstropper, der gør den behagelig at bære. Derudover har den en justerbar rem, der kan spændes over brystet for at sikre, at skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme små hemmeligheder, og tungen kan trækkes ud for at afsløre en navnelabel. Børnene kan også placere deres arme forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik på.

Tasken er vand- og smudsafvisende og har reflekser, der øger sikkerheden i trafikken. Med en volumen på ca. 8 liter er den rummelig nok til at rumme alt det nødvendige, når man skal i børnehave.

Affenzahn Børnehavetaske Large Black Polly Penguin er en fin og lækker børnehavetaske, der er ideel til børn i alderen 3-5 år.

  Farve
 • Sort
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Ugle

Fundet hos Mammashop.dk og 3 andre - spar 163 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Ugle

337 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Sød ugle-design med smarte detaljer
 • Blød med justerbare skulderstropper og rygpolstring
 • Trækbar tunge med navnelabel
 • Lavet af genanvendte PET-materialer
 • Vand- og smudsafvisende med reflekser

Længere beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Ugle:

Affenzahn Børnehavetaske Stor Ven Ugle er en fantastisk taske til småbørn, der skal i vuggestue eller børnehave. Tasken er designet som en sød ugle og har mange smarte detaljer. Den er meget blød og har justerbare skulderstropper, der kan tilpasses barnets størrelse og polstring i ryggen, så den er behagelig at have på. Der er også en justerbar rem, der spændes over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Tasken er perfekt til små børn, der skal øve deres finmotoriske færdigheder, da tungen kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel, som børnene kan skrive deres navn på. Stoffet på tasken er lavet af 100% PET-materiale, som er genanvendt materiale, og hele 50% af det er fra genanvendte PET-flasker. Tasken måler 20 x 31 x 12 cm og er vejer ca. 380 g. Volumen er ca. 8 liter.

Affenzahn Børnehavetaske Stor Ven Ugle er vand- og smudsafvisende og har reflekser, så den er nem at finde i mørket. Tasken er egnet til børn i alderen 1-3 år og er en ideel måde at lære de mindste at tage ansvar for deres egne ting på. Tasken er både fin og lækker, og vil helt sikkert glæde enhver lille dreng eller pige, der skal i vuggestue eller børnehave.

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 17 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Enhjørning

Fundet hos Mammashop.dk og 3 andre - spar 88 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Enhjørning

411,99 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en enhjørning
 • Lavet af genanvendt materiale
 • Bløde justerbare skulderstropper
 • Små lommer til hemmelige ting
 • Velegnet til børn i alderen 3-5 år

Længere beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Enhjørning:

Affenzahn Børnehavetaske Large Pink Ursula Unicorn er en fantastisk taske til børnehaven med en form, der ligner en enhjørning og sjove detaljer. Den er lavet af genanvendt materiale og er vand- og smudsafvisende. Tasken er designet med bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, hvilket gør den meget behagelig at bære. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme deres små hemmelige ting. Tungen på tasken kan trækkes ud, hvor der er en navnelabel, så børnene kan sætte deres navn på tasken. En sjov detalje ved tasken er, at børnene kan placere deres arme forskellige steder på tasken med velcro, hvilket hjælper dem med at øve deres finmotorik.

Taskens størrelse er 31 x 20 x 12 cm og har en volumen på ca. 8 liter. Den vejer omkring 420 g og er egnet til børn i alderen 3-5 år. Der er også reflekser på tasken for at øge synligheden i trafikken. Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Pink Ursula Unicorn en fin og lækker børnehavetaske, der vil glæde enhver lille pige, der elsker enhjørninger.

  Farve
 • Lyserød
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 35 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Hund

Fundet hos Mammashop.dk og 2 andre - spar 179 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Hund

319,86 kr. 499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som nuttet grå hund
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Navnelabel og små lommer foran
 • Lavet af genanvendt PET-materiale
 • Volumen på ca. 8 liter

Længere beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Hund:

Affenzahn Børnehavetaske Large Grey Dylan Dog er en fantastisk taske til børnehaven, som er formet som en nuttet grå hund med smarte detaljer. Tasken er designet med bløde, justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, hvilket gør den behagelig at bære for børnene. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Tasken er udstyret med små lommer foran, hvor børnene kan gemme deres små hemmelige ting. Desuden kan tungen trækkes ud og afslører en navnelabel, så børnene nemt kan identificere deres taske.

Børnene kan også placere poterne forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik. Affenzahn Børnehavetaske Large Grey Dylan Dog er fremstillet af 100% PET-materiale, der er genanvendt fra 6 PET-flasker. Tasken måler 31 x 20 x 12 cm og har en volumen på ca. 8 liter og en vægt på ca. 420 g.

Denne taske er velegnet til børn i alderen 3-5 år og er vand- og smudsafvisende. Der er også reflekser på tasken, som øger synligheden i trafikken. Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Grey Dylan Dog en lækker, praktisk og sjov taske til børnehaven, der vil gøre ethvert barn glad.

  Farve
 • Grå
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 25 % Affenzahn Børnehavetaske Large Mus

Fundet hos Luksusbaby Danmark og 1 andre - spar 125 kr.

Affenzahn Børnehavetaske Large Mus

374,96 kr. 499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som sød mus
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Små lommer og navnelabel
 • Genanvendt PET-materiale
 • Synlig i mørket med reflekser

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Mus:

Affenzahn Børnehavetaske Large Mus er en fantastisk taske til børnehaven, som er både smart og funktionel. Tasken er formet som en sød mus med sjove og smarte detaljer, der gør den til en favorit blandt både børn og forældre.

Tasken er designet med bløde og justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, hvilket gør den behagelig at bære, selv når den er fyldt op med bøger og legetøj. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting. Tungen på tasken kan trækkes ud, og der er en navnelabel, så børnene nemt kan identificere deres taske. Det er en sjov måde for børnene at øve deres finmotorik ved at placere poterne forskellige steder på tasken med velcro.

Affenzahn Børnehavetaske Large Mus er produceret af 100% PET-materiale, som er genanvendt materiale fra 6 PET-flasker. Tasken måler 31 x 20 x 12 cm og er vejer ca. 420 g. Den har en volumen på ca. 8 liter og er vand- og smudsafvisende. Der er også reflekser på tasken, som gør den synlig i mørket.

Denne taske er egnet til børn i alderen 3-5 år og er en fantastisk måde at hjælpe børnene med at organisere deres ting og tage ansvar for deres egne ejendele. Affenzahn Børnehavetaske Large Mus er en fin og lækker børnehavetaske, som både børn og forældre vil elske.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Koala

Fundet hos Mammashop.dk og 3 andre - spar 164 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Koala

336 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Koala:

Super smart og lækker taske til børnehaven. Denne er formet som den sødeste grå koala bjørnmed smarte detaljer. Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er god at gå med. Der er enjusterbar remtil at spænde over brystet, s...

  Farve
 • Grå
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 32 % Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Tiger

Fundet hos Mammashop.dk og 3 andre - spar 161 kr.

Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Tiger

339 kr. 499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Affenzahn Stor Ergonomisk Rygsæk til Børn - Tiger:

Super smart og lækker taske til børnehaven. Denne er formet som den sødeste tigermed smarte detaljer. Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er god at gå med. Der er enjusterbar remtil at spænde over brystet, så skulders...

  Farve
 • Gul
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Elias Elephant

Fundet hos Luksusbaby Danmark og 1 andre - med samme pris

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Elias Elephant

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som blå elefant
 • Lavet af genanvendt PET-materiale
 • Justerbare skulderstropper og rygpolstring
 • Navnelabel og reflekser
 • Lommer til hemmelige ting

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Elias Elephant:

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Elias Elephant er en fantastisk taske til børnehaven, som er formet som en blå elefant med smarte detaljer. Tasken er lavet af 100% genanvendt PET-materiale, som er produceret af 6 genanvendte PET-flasker, og den er vand- og smudsafvisende. Den måler 31 x 20 x 12 cm og har en volumen på ca. 8 liter.

Tasken er specielt designet til børn i alderen 3-5 år, og den er utrolig behagelig at gå med takket være de bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen. Derudover har den en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal. Tasken har også reflekser, som gør børnene mere synlige i trafikken.

Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme deres hemmelige ting, og tungen på elefantens snabel kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel, så man kan skrive sit barns navn på tasken. Børnene kan også placere deres arme forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik.

Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Elias Elephant en fin og lækker børnehavetaske, som børnene vil elske at have med i børnehaven.

  Farve
 • Blå
 • Marineblå
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne

Fundet hos Luksusbaby Danmark og 2 andre - med samme pris

Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en mariehøne
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Velcro-vinger til finmotorikøvelse
 • Lavet af 100% genanvendt PET-materiale
 • Egnet til børn i alderen 3-5 år

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne:

Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne er en fantastisk taske til børn, der skal i børnehave eller på tur. Tasken er formet som en sød mariehøne og har mange smarte detaljer, der gør den både praktisk og sjov for børnene.

Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, hvilket gør den behagelig at bære. Der er desuden en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal. Tasken er også udstyret med små lommer foran, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting.

En sjov detalje ved tasken er, at børnene kan placere vingerne forskellige steder på tasken med velcro. Dette er en sjov måde for børnene at øve deres finmotorik på. Tungen på tasken kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel, så tasken ikke bliver forvekslet med andre børns.

Stoffet, som tasken er lavet af, er produceret af 100% genanvendt PET-materiale. Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne er produceret af 6 genanvendte PET-flasker, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Tasken måler 31 x 20 x 12 cm og vejer ca. 420 g med en volumen på ca. 8 liter.

Tasken er egnet til børn i alderen 3-5 år og er vand- og smudsafvisende. Der er også reflekser på tasken, så børnene kan ses i mørket. Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Mariehøne en fin og lækker børnehavetaske, der er både praktisk og sjov for børnene at bruge.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large And

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large And

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en sød and
 • Fremstillet af genanvendt materiale
 • Vand- og smudsafvisende
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Reflekser og navnelabel inkluderet

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large And:

Affenzahn Børnehavetaske Large And er en fantastisk børnehavetaske, der er formet som en sød og charmerende and. Tasken er ideel til børn i aldersgruppen 3-5 år og er fremstillet af genanvendt materiale fra 6 PET-flasker. Tasken er både vand- og smudsafvisende, hvilket gør den nem at rengøre og holde ren.

Tasken er udstyret med justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, som sikrer, at den er behagelig at bære hele dagen. Derudover har tasken en justerbar brystrem, som holder skulderstropperne siddende, hvor de skal, så tasken ikke glider rundt på ryggen.

Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting. Børnene kan også placere poterne på tasken forskellige steder ved hjælp af velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik.

Tungen på tasken kan trækkes ud, og der er en navnelabel, så tasken nemt kan identificeres, hvis den skulle blive væk. Tasken har også reflekser, som øger synligheden og sikkerheden, når børnene færdes i trafikken.

Affenzahn Børnehavetaske Large And er en fin og lækker børnehavetaske, som har en volumen på ca. 8 liter og vejer ca. 420 g. Tasken har målene 31 x 20 x 12 cm og er ideel til at bære madkasse, drikkedunk og andre småting, som børnene skal have med i børnehaven.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Dinosaur

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large Dinosaur

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Dinosaur:

Super smart og lækker taske til børnehaven. Denne er formet som den sødeste dino med smarte detaljer. Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er god at gå med. Der er enjusterbar remtil at spænde over brystet, så skulders...

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Bela Bear

Fundet hos Luksusbaby Danmark og 1 andre - med samme pris

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Bela Bear

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Genanvendte materialer fra 6 PET-flasker
 • Bløde og justerbare skulderstropper
 • Små lommer og navnelabel
 • Vand- og smudsafvisende med reflekser
 • 31 x 20 x 12 cm, 420 g, egnet til 3-5 årige

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Bela Bear:

Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Bela Bear er en fantastisk og funktionel taske til børnehaven. Tasken er formet som en sød blå bjørn med smarte detaljer og er produceret af genanvendt materiale fra 6 PET-flasker, hvilket gør den både bæredygtig og miljøvenlig.

Tasken er designet med bløde og justerbare skulderstropper samt en polstring i ryggen, der gør det behageligt for børn at bære den. Derudover har tasken en justerbar rem, der spændes over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Foran tasken er der små lommer, der er perfekte til at gemme små hemmelige ting, og tungen kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel. Børnene kan også placere poterne forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik på.

Taske er vand- og smudsafvisende og har reflekser, der gør det sikkert for børn at gå hjem fra børnehaven, når det er mørkt udenfor. Tasken har en volumen på ca. 8 liter og er vejer ca. 420 g. Den er egnet til børn fra 3-5 år og har målene 31 x 20 x 12 cm.

Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Blue Bela Bear en fin og lækker børnehavetaske, der er både funktionel og sjov for børnene at bruge.

  Farve
 • Blå
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Elefant

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large Elefant

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som sød elefant
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Små lommer med navnelabel
 • Fremstillet af genanvendt PET-materiale
 • Vand- og smudsafvisende med reflekser

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Elefant:

Affenzahn Børnehavetaske Large Elefant er en super smart og lækker taske til børnehaven, som er formet som den sødeste elefant med mange smarte detaljer. Tasken er designet med bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er god at gå med. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Tasken har små lommer foran, hvor små hemmelige ting kan gemmes. Tungen kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel, som er en praktisk funktion for børnene. Børnene kan også placere poterne forskellige steder på tasken med velcro, som er en sjov måde for børnene at øve deres finmotorik.

Stoffet, som tasken er lavet af, er produceret af 100% PET-materiale (genanvendt materiale) og er fremstillet af 6 genanvendte PET-flasker. Tasken måler 31 x 20 x 12 cm og er egnet til børn i alderen 3 til 5 år. Den vejer ca. 420 g og har en volumen på ca. 8 liter. Tasken er også vand- og smudsafvisende og har reflekser, så den er synlig i mørket.

Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Elefant en fin og lækker børnehavetaske med mange funktionelle detaljer, som børnene vil elske at bruge.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Neon Frø

Fundet hos Luksusbaby Danmark

Affenzahn Børnehavetaske Large Neon Frø

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som en sød frø
 • Vand- og smudsafvisende
 • Fremstillet af genanvendt materiale
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Reflekser for synlighed i mørket

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Neon Frø:

Affenzahn Børnehavetaske Large Neon Frø er en fantastisk taske til børnehaven, der er formet som en sød lille frø med smarte detaljer. Tasken er vand- og smudsafvisende og er produceret af 50% PET-materiale, som er genanvendt. Faktisk er stoffet lavet af 6 genanvendte PET-flasker.

Tasken er designet til børn i alderen 3-5 år og har en volumen på ca. 8 liter. Den vejer cirka 420 g og har justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, så den er behagelig at bære. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal.

Tasken har små lommer foran, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting, og tungen kan trækkes ud, hvorpå der er en navnelabel. Børnene kan også placere poterne forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik på.

Der er også reflekser på tasken, så den er synlig i mørket. Alt i alt er Affenzahn Børnehavetaske Large Neon Frø en fin og lækker taske til børnehaven, der vil få børnene til at stråle af glæde.

  Farve
 • Neon
 • Size
 • L
Se hos billigste forhandler

Affenzahn Børnehavetaske Large Kat

Fundet hos Luksusbaby Danmark og 1 andre - med samme pris

Affenzahn Børnehavetaske Large Kat

499,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

 • Formet som sød kat
 • Justerbare skulderstropper og polstring
 • Små lommer til hemmelige ting
 • Sjov velcro finmotorik-øvelse
 • 8 liters volumen og vandafvisende

Længere beskrivelse af Affenzahn Børnehavetaske Large Kat:

Affenzahn Børnehavetaske Large Kat er en smart og sjov taske til børnehaven, der er formet som en sød kat med smarte detaljer. Tasken er ideel til børn fra 3-5 år og er produceret af 50% PET-materiale, hvilket svarer til 6 genanvendte PET-flasker.

Tasken har bløde justerbare skulderstropper og polstring i ryggen, der gør den behagelig at bære. Der er også en justerbar rem til at spænde over brystet, så skulderstropperne bliver siddende, hvor de skal. Foran på tasken er der små lommer, hvor børnene kan gemme små hemmelige ting.

Børnene vil elske at lege med tasken, da de kan placere poterne forskellige steder på tasken med velcro, hvilket er en sjov måde for dem at øve deres finmotorik på. Der er også en tunge på tasken, hvorpå der er en navnelabel til at identificere tasken.

Affenzahn Børnehavetaske Large Kat har en volumen på ca. 8 liter og vejer ca. 420 g. Tasken er vand- og smudsafvisende og har også reflekser for at øge synligheden i trafikken. Denne taske er den perfekte ledsager til børn, der skal starte i børnehaven.

  Size
 • L
Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Affenzahn Børnehavetaske-spørgsmål

Hvordan rengør jeg en Affenzahn børnehavetaske?

For at rengøre en Affenzahn børnehavetaske anbefales det at bruge en blød klud og varmt vand med mild sæbe. Det er vigtigt at undgå at bruge skrappe kemikalier eller blegemidler, da de kan beskadige materialet og farverne på tasken. Hvis der er pletter eller snavs, der er svære at fjerne, kan du forsøge at tage en blød børste og forsigtigt børste området. Det er vigtigt at tørre tasken grundigt af med en tør klud eller lade den lufttørre, inden den bruges igen. Det anbefales også at undgå at vaske tasken i vaskemaskinen eller tørretumbleren, da dette kan beskadige tasken og dens funktioner. Med regelmæssig rengøring og vedligeholdelse kan du forlænge levetiden på din Affenzahn børnehavetaske og sikre, at den forbliver ren og frisk til brug.

Kan jeg få Affenzahn børnehavetasker med navneskilte?

Ja, du kan få Affenzahn børnehavetasker med navneskilte. Affenzahn er en populær producent af børnehavetasker, og deres tasker er kendt for deres sjove og farverige designs. Navneskiltene er en smart funktion, der gør det lettere for børnene at genkende deres egen taske i børnehaven, og samtidig gør det det nemmere for pædagogerne at holde styr på taskerne.

Affenzahn børnehavetasker med navneskilte kan typisk købes online eller i fysiske butikker, der forhandler børnetasker. Det er en god idé at undersøge forskellige forhandlere og priser, inden du køber en Affenzahn børnehavetaske med navneskilt, så du kan finde den bedste pris og det bedste udvalg.

Det er også værd at bemærke, at Affenzahn børnehavetasker med navneskilte ofte er lavet af bæredygtige materialer og er fri for skadelige stoffer, så du kan være sikker på, at din børns taske er både sikker og miljøvenlig.

Hvad er forskellen på en børnehavetaske fra Affenzahn og en skoletaske?

En børnehavetaske fra Affenzahn er designet specielt til børn i alderen 1-5 år, mens en skoletaske er mere egnet til børn i skolealderen. En børnehavetaske fra Affenzahn er derfor mindre og mere letvægtig end en skoletaske, hvilket gør den mere behagelig for børnene at bære. Affenzahn børnehavetasker har også en række sjove og farverige detaljer, som er med til at gøre dem mere børnevenlige og sjove at bruge. Skoletasker er typisk mere enkle og funktionelle, da de er designet til at holde bøger og andre skolematerialer på plads. Derudover vil en børnehavetaske typisk have en mere blød og polstret rygstøtte, mens en skoletaske vil have en mere fast og struktureret rygstøtte for at give mere støtte og stabilitet, når børnene bærer tungere byrder.

Hvordan kan jeg hjælpe mit barn med at bære Affenzahn børnehavetasken korrekt?

For at hjælpe dit barn med at bære Affenzahn børnehavetasken korrekt, kan du starte med at sørge for, at tasken er justeret korrekt til dit barns størrelse. Det er vigtigt at justere remmene, så tasken sidder godt på ryggen og ikke hænger ned eller er for stram. Du kan også hjælpe dit barn med at lære at bære tasken på begge skuldre, så vægten er fordelt jævnt og ikke belaster en enkelt skulder. Husk at tjekke taskens indhold, og sørg for at den ikke er for tung eller fyldt med unødvendige ting. Det er også en god idé at øve sig på at tage tasken af og på, så dit barn ikke behøver at bøje sig eller dreje på en ubehagelig måde for at få den af eller på. Med disse enkle tips kan du hjælpe dit barn med at bære Affenzahn børnehavetasken korrekt og undgå skader eller ubehag.

Hvad er fordelene ved at købe en børnehavetaske fra Affenzahn med reflekser?

En børnehavetaske fra Affenzahn med reflekser har flere fordele. For det første er reflekserne med til at gøre barnet mere synligt i trafikken, hvilket øger sikkerheden for barnet. Desuden er Affenzahn-taskerne designet med fokus på bæredygtighed og lavet af genanvendte materialer, hvilket er godt for både miljøet og barnets sundhed. Taskerne har også en praktisk størrelse og gode ruminddelinger, der gør det nemt for barnet selv at pakke sin taske og finde sine ting igen. Endelig er Affenzahn-taskerne også sjove og farverige, hvilket gør det sjovt for barnet at tage tasken med i børnehaven hver dag. Samlet set er en børnehavetaske fra Affenzahn med reflekser en sikker, praktisk og bæredygtig løsning, der også er sjov for barnet at bruge.

Hvad er typisk størrelsen på en Affenzahn børnehavetaske?

En typisk Affenzahn børnehavetaske er cirka 25 x 31 x 15 cm (B x H x D) og vejer omkring 300 gram. Den er designet til at kunne rumme alt det nødvendige udstyr, som dit barn skal bruge i børnehaven, inklusiv madkasse, drikkedunk, skiftetøj og eventuelle legetøj. Affenzahn børnehavetasker er kendt for deres smarte og praktiske design, og deres størrelse er derfor også nøje tilpasset børns behov og størrelse. Det er vigtigt at huske på, at størrelsen kan variere lidt afhængigt af den specifikke model og farve, men generelt set er størrelsen på en Affenzahn børnehavetaske passende til børns daglige behov i børnehaven.

Hvor meget kan en typisk børnehavetaske fra Affenzahn rumme?

En typisk børnehavetaske fra Affenzahn har en kapacitet på omkring 8-10 liter. Dette er tilstrækkeligt til at rumme de vigtigste ting, som dit barn har brug for i løbet af dagen i børnehaven. Tasken har typisk en hovedlomme, der kan indeholde en drikkedunk, en madpakke og en skiftetøj, samt en mindre lomme til mindre genstande såsom en nøglering eller en lille pung. Det er vigtigt at bemærke, at størrelsen på tasken kan variere afhængigt af dit barns størrelse og behov, så det er vigtigt at vælge en taske, der er passende til dit barns størrelse og behov.

Hvor længe kan jeg forvente, at en børnehavetaske fra Affenzahn vil holde?

En børnehavetaske fra Affenzahn er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Hvor længe tasken vil holde, afhænger dog af flere faktorer, såsom hvor meget den bruges, og hvordan den behandles og opbevares. Generelt kan en børnehavetaske fra Affenzahn forventes at holde i flere år, når den bruges med forsigtighed og plejes korrekt. Vi anbefaler altid at følge producentens anvisninger for vedligeholdelse, såsom at undgå at overfyldte tasken og rengøre den regelmæssigt. Med den rette behandling kan en Affenzahn børnehavetaske holde længe og være den perfekte følgesvend for dit barns tid i børnehaven.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top